Roos de Rijk

Roos de Rijk

Opleiding
Na de 4-jarige HBO opleiding reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen (HAN) heb ik de opleiding tot Neuro Reflexologie en Manuele Neuro Therapie afgerond bij MNT-NR in Belgie. Daarnaast heb ik vele bijscholingen gevolgd met speciale interesse voor de behandeling van pijn en zwangerschapsreflexologie.

Met hoofd, hart en handen heb ik jaren gewerkt in mijn praktijk Voetreflex Utrecht in Lombok, Utrecht. Nu werk ik op gelijke wijze in mijn nieuwe woonplaats Hooge Zwaluwe.

Mijn visie 
Reflexologie is een enorm breed vak. Ik zie het als een combinatie van kennis, intuïtie en ambacht. Het blijft een vak van (aan)voelen. 

Ieder mens is uniek. Elk paar voeten vertelt een persoonlijk verhaal. De essentie van mijn vak is het volgen van dat verhaal zonder oordeel. Ieder mens loopt een pad dat niemand anders ooit gelopen heeft. Soms met obstakels waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Ik geloof dat zelfkennis de weg naar vrijheid is.