Roos de Rijk

Roos de Rijk

Opleiding
Na de 4-jarige HBO opleiding reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen (HAN) heb ik de opleiding tot Neuro Reflexologie en Manuele Neuro Therapie afgerond bij MNT-NR in Belgie. Daarnaast heb ik vele bijscholingen gevolgd met speciale interesse voor de behandeling van pijn en zwangerschapsreflexologie.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Germaanse Geneeskunde (German New Medicine).Dr. Ryke Geerd Hamer heeft met zijn ontdekking van de vijf biologische natuurwetten die gelden voor ieder organisme een nieuw paradigma neergezet in geneeskunde. Het is een wonderlijk logische, waarlijk wetenschappelijke nieuwe geneeskunde. GNM is een bevrijding van angst en schuld en laat ons zien dat ons lichaam voor ons werkt en niet tegen ons is. Het is de fundering van mijn werk als reflexoloog en gesprekspartner om inzicht te krijgen in de oorzaak van je symptomen.  

Reflexologie is een enorm rijk vak. Ik zie het als een combinatie van kennis, intu├»tie en ambacht. Het is een vak van (aan)voelen.